za 15 aug. | Spa

Bubbel trail

Voor velen onder ons is het wedstrijdseizoen in het water gevallen. Wedstrijden en evenementen werden en worden aan de lopende band geannuleerd. Hoogste tijd voor fun.f
Registratie is afgesloten
Bubbel trail

Tijd en locatie

15 aug. 2020 10:00
Spa, 4900 Spa, België

Over het evenement

Heel wat wedstrijden zijn geannuleerd en atleten blijven doelloos achter. Met de huidige cijfers in het achterhoofd, zullen we ongetwijfeld nog vele annulaties mogen verwachten. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we geen fun kunnen beleven en nieuwe avonturen kunnen opzoeken. 

Ultratrail heeft de afgelopen jaren veel moeite gedaan om mooie trailroutes permanent uit te pijlen zodat deze op elk moment te verkennen vallen. Dankzij dit concept is er een lus van 5km, 10km, 22km en 33km waarbij je haast onmogelijk verloren kan lopen.

Elke lus vertrekt vanaf dezelfde locatie en komt ook op dezelfde locatie aan.

Voorstel 

Je kiest zelf de afstand die je loopt. We spreken op hetzelfde moment af in Spa. Er kan samen gestart worden, samen gelopen worden, de tragere loper start eerst en de snellere loper probeert nadien in te halen,... Alle opties zijn mogelijk en hangen af van de deelnemers. Wie dit wil kan een sportvoedingspakket op maat bekomen zodat je de voordelen hiervan kan ervaren. Dit moeten we wel op voorhand doornemen en afstellen.

Veiligheid

Gezien de huidige maatregelen is het carpoolen op dit moment niet mogelijk. Enkel mensen uit jouw eigen bubbel kunnen meereizen. Ter plaatse dien je over een mondmasker te beschikken en te gebruiken tot wanneer het lopen start. Tijdens het lopen vragen we om voor elkaar te zorgen en de afstand te respecteren. Van zodra het lopen afgewerkt is, zetten we de mondmaskers opnieuw op en keren we huiswaarts.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Bubbel trail
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement